Rolgordijnen op maat: praktisch en betaalbaar

Rolgordijnen op maat zijn een flexibele, praktische en betaalbare optie als raamdecoratie. Verkrijgbaar in verschillende materialen en in heel veel kleuren en maten. Geschikt voor wanneer je je nieuwe huis moet inrichten of wanneer je in je bestaande huis je inrichting eens helemaal wilt aanpassen. Er zijn rolgordijnen voor elke ruimte in je huis: chique linnen duo rolgordijnen in de woonkamer, betaalbare verduisterende rolgordijnen in de slaapkamer of de kinderkamer of afwasbare, vochtbestendige jaloezieën voor in de badkamer. Rolgordijnen zorgen voor een betere akoestiek in huis, ze isoleren goed en zorgen voor privacy. Wanneer je ze op maat laat maken, heb je er geen omkijken meer naar. De montage is een fluitje van een cent.

Rolgordijnen op maat voor elke situatie

Rolgordijnen kunnen veel of weinig licht doorlaten. Transparante of doorzichtige rolgordijnen filteren het licht en houden zonlicht tegen, maar er is nog veel contact met buiten mogelijk. Semi-transparante rolgordijnen geven wat meer privacy en houden meer licht tegen dan de de transparante rolgordijnen. Een rolgordijn verduisterend is heel geschikt voor je slaapkamer of voor een kinderkamer: ook wanneer het nog licht is buiten, slaap je toch goed door de verduisterende eigenschappen van het rolgordijn op maat. In combinatie met bijvoorbeeld gewone overgordijnen kun je ervoor zorgen dat er echt helemaal geen licht meer naar binnen komt. Voor de badkamer en de keuken zijn er speciale rolgordijnen van vochtwerend polyester. Zo is er voor elke ruimte in je huis een passend rolgordijn op maat.

De bediening van rolgordijnen op maat

De traditionele manier om een rolgordijn te bedienen is via een ketting of koord. Tegenwoordig zijn er meer manieren om rolgordijnen te bedienen. Elektrische bediening via een motor is een moderne manier van bedienen. Er komen geen koorden of kabels aan te pas en dat maakt het extra veilig voor mensen met kinderen of huisdieren. Het motortje is helemaal onzichtbaar weggewerkt in de buis. De bediening kan vervolgens op verschillende manieren: via een afstandsbediening, via een app op je telefoon of via een slimme luidspreker als Google Home. Alle rolgordijnen kunnen elektrisch bediend worden. De bediening kan via een timer gestuurd worden of via je smartphone, overal waar internet is. Je kunt één rolgordijn open of dicht doen of alle rolgordijnen in de kamer tegelijk, er is heel veel mogelijk.

Geef een reactie